Even voorstellen

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. We hebben vestigingen in Nederland, Amerika, Australië en China. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in verschillende sectoren. Zo werken we voor grote multinationals binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de lokale ondernemer.

Vanuit onze Nederlandse vestiging in Malden (vlakbij Nijmegen) ontwikkelen en assembleren wij dozen- en tray handling machines. Met meer dan 200 betrokken collega’s en een sterk netwerk van partners, regelen we hier vandaan de verkoop en service binnen Europa.

Wat betekent werken bij Lantech?

"Open, Informeel en Menselijk"

Bij ons werk je in een prettige omgeving met een open cultuur waarin je gewaardeerd wordt en we met je meedenken. Door de informele, menselijke sfeer voel je je snel thuis. We zijn erg trots op onze gezonde en groeiende organisatie, met volop kansen voor ontwikkeling en groei. Tijdens onze barbecue, kerstviering en andere leuke (team) uitjes* heb je de mogelijkheid om je collega's ook buiten het werk te leren kennen. Want dat vinden we ook erg belangrijk!


* uiteraard houden we hierbij rekening met de huidige corona maatregelen

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie naar onze Recruiter, Mascha Koppers-Milder: recruiter@lantech.com. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op: +31 485 751 700.

BBL Opleidingen Lantech

Monteur Elektrotechnische Systemen & Mechatronica

Onze machines

Lantech locaties

Lantech Europe

Lantech Europe

Lantech USA

Lantech USA

Lantech Asia Pacific

Lantech Asia Pacific

Lantech China

Lantech China