Overslaan naar content

HR Adviseur (32-40 uur)

Op locatie
 • Malden, Gelderland, Nederland
€ 3.240 - € 4.670 per maandHuman Resources

Functieomschrijving


Jouw doel: Help jij jouw collega's graag verder met het beantwoorden van de meest uiteenlopende vragen op HR vlak? Én wil je werken in een open en collegiaal team waar geen dag hetzelfde is? Dan komen we graag verder met je in contact over onze vacature van HR Adviseur:
Jouw uitdaging als HR Adviseur 

De functie van HR Adviseur bij Lantech is een hele brede en veelzijdige functie. Om te beginnen neem je als HR Adviseur het administratieve proces rondom in-, door- en uitstroom voor je rekening. Je stelt arbeidsovereenkomsten op, houdt de personeelsdossiers bij en voert veranderingen door, bijvoorbeeld wijzigingen i.v.m. een andere functie van een medewerker. Wij vinden het als organisatie erg belangrijk dat onze medewerkers de kans kunnen krijgen om zich verder te ontwikkelen en door te groeien. Daarmee ben je ook een onderdeel van het ontwikkeltraject van onze medewerkers. Daarnaast is een aanmerkelijk onderdeel van je taken het behandelen van vragen en verzoeken van je collega's. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om vragen over vrije dagen, werkgeversverklaringen en regelingen vanuit onze cao, te weten de cao Metalektro. Verder ondersteun en adviseer je onze HR Manager bij de uitvoering van projecten. Denk hierbij o.a. aan de invoering van een nieuwe functiematrix en daarmee gepaard gaande functieomschrijvingen en aan projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Ook ondersteun je onze recruiter bij arbeidsmarktcommunicatie en het benaderen van kandidaten op de verschillende job boards (LinkedIn, Indeed e.d.).Wat bieden wij je als HR Adviseur?

Allereerst een fijne werkomgeving met een open cultuur waarin je gewaardeerd wordt en we met je meedenken. De informele, menselijke sfeer zorgt ervoor dat je je bij ons snel thuis voelt. Verder kunnen we met trots zeggen dat je komt te werken bij een gezonde en groeiende organisatie met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Tijdens onze barbecue, kerstviering en andere gezellige (team) uitjes krijg je de kans om je collega’s ook buiten het werk te leren kennen. Want dat vinden we ook belangrijk! Naast een marktconform salaris bieden wij jou een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan:

 • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 3240,- en € 4670,- bruto per maand
 • 27 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • Winstafhankelijke uitkering;
 • Pensioenregeling met +/- 50% werkgeversbijdrage;
 • 8% vakantiegeld;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Collectieve ziektekostenverzekering;
 • Interessante kortingen op onder andere ‘weekendjes weg’ en huishoudelijke apparatuur.


Wie zijn wij?

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. We hebben vestigingen in Nederland, Amerika, Australië en China. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in verschillende sectoren. Zo werken we voor grote multinationals binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de lokale ondernemer.

In Malden ontwikkelen en assembleren wij dozen- en tray handling machines. Met 230 betrokken collega’s en een sterk netwerk van partners, regelen we hier vandaan de verkoop en service binnen Europa.


Vereisten

Jouw achtergrond als HR Adviseur 

 • Je beschikt over een HBO diploma op het gebied van Human Resource Management (HRM) of vergelijkbaar;
 • Je hebt bij voorkeur 1 tot 3 jaar relevante werkervaring op een HR afdeling. Ook net afgestudeerden worden uitgenodigd om te solliciteren;
 • Je hebt ervaring met de officeprogramma's Word en Excel en je vindt snel je weg in overige softwarepakketten;
 • Je werkt nauwkeurig en kunt goed zelfstandig werken;
 • Je bent communicatief sterk en niet bang om op collega's af te stappen;
 • Kennis op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie is een pré.


Heb jij interesse in deze vacature? Dan komen wij graag in contact met jou!

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met Maartje van Berkum, recruiter, via 06 83517039, of recruiter@lantech.com. Maartje legt je graag uit wat de functie van HR Adviseur inhoudt en hoe het is om bij ons te werken. Om te solliciteren gebruik je de sollicitatie button.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar