Overslaan naar content

Logistiek Medewerker

Op locatie
 • Malden, Gelderland, Nederland
€ 2.598 - € 3.164 per maandLogistiek

Functieomschrijving

Ben jij een energieke logistiek medewerker, kun jij goed omgaan met computers én wil je graag werken in een leuk en divers team waarin je lekker bezig kunt zijn? Lees dan snel verder en ontdek hoe jouw dag er bij ons uit zou zien!Jouw uitdaging als logistiek Medewerker
Als Logistiek Medewerker heb je een divers takenpakket. Zo ben je onder andere bezig met het ontvangen van inkomende goederen en de administratieve verwerking hiervan in het ERP systeem pak je op. Het gaat hierbij vooral om onderdelen voor onze machines. Verder is het verzamelen en aanleveren van machine onderdelen voor onze assemblage één van je taken. Ook hier ben je verantwoordelijk voor een zorgvuldige administratie in ons ERP systeem. Andere taken die bij deze veelzijdige functie horen zijn: het op orde houden van het magazijn, het plaatsen van bestellingen, vooraadbeheer- en administratie, cycle counting en het melden van te late leveringen bij onze inkoop afdeling.

Wat bieden wij je als Logistiek Medewerker?

Allereerst een fijne werkomgeving met een open cultuur waarin je gewaardeerd wordt en we met je meedenken. De informele, menselijke sfeer zorgt ervoor dat je je bij ons snel thuisvoelt. Verder kunnen we met trots zeggen dat je komt te werken bij een gezonde en groeiende organisatie met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Tijdens onze barbecue, kerstviering en andere gezellige (team) uitjes krijg je de kans om je collega’s ook buiten het werk te leren kennen.  Want dat vinden we ook belangrijk! Naast een marktconform salaris bieden wij jou een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan: 

 • 27 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • Winstafhankelijke uitkering;
 • Pensioenregeling met +/- 50% werkgeversbijdrage;
 • 8% vakantiegeld;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Interessante kortingen op onder andere ‘weekendjes weg’ en huishoudelijke apparatuur.

Wie zijn wij?

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. We hebben vestigingen in Nederland, Amerika, Australië en China. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in verschillende sectoren. Zo werken we voor grote multinationals binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de lokale ondernemer.

Vanuit onze Nederlandse vestiging in Malden ontwikkelen en assembleren wij dozen- en tray handling machines. Met 230 betrokken collega’s en een sterk netwerk van partners, regelen we hier vandaan de verkoop en service binnen Europa.

Vereisten

Jouw achtergrond als Logistiek Medewerker

 • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau. Bijvoorbeeld verkregen door een opleiding in de richting van logistiek medewerker;
 • In het bezit van een geldig heftruck certificaat, of bereid deze te halen;
 • Inzicht in logistieke processen en verbetermogelijkheden;
 • Je kan goed overweg met MS office en hebt ervaring met ERP systemen;
 • Je bent een energiek persoon met een flexibele instelling.

Heb jij interesse in deze vacature? Dan komen wij graag in contact met jou!

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met Maartje van Berkum, recruiter, via 06 83517039. Maartje legt je graag uit wat de functie van Logistiek Medewerker inhoudt en hoe het is om bij ons te werken. Om te solliciteren gebruik je de sollicitatie button.


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar