Overslaan naar content

Technical Sales Support

Op locatie
 • Malden, Gelderland, Nederland
€ 3.329 - € 5.795 per maandSales

Functieomschrijving

De klant heeft een vraag, jij zorgt voor een soepele uitvoering van de oplossing. Maar dat gaat natuurlijk niet zomaar! Dat vraagt om goede communicatie, afstemming en samenwerking. Werk jij graag in een dynamische en technische omgeving en ben jij zelfstandig en proactief? Dan is onze vacature van Technical Sales Support echt iets voor jou!


Jouw uitdaging als Technical Sales Support 

Als Technical Sales Support ben je samen met de International Sales verantwoordelijk voor de juiste, passende klantoplossing op het gebied van onze machines. De aanvraag van de klant komt bij je binnen. Vervolgens ga je samen met je collega’s van engineering op zoek naar de best passende oplossing. Je begint met het zo helder mogelijk krijgen van de klantvraag; wat zijn de wensen en welke technische oplossing kunnen wij bieden? Als je alle informatie hebt verkregen stel je de offerte op en ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. Op het moment dat de offerte een order wordt zorg je ervoor dat alles helder omschreven wordt zodat je collega’s van engineering hier verder mee aan de slag kunnen.

Jouw taken omvatten het vertalen van specialistische klantbehoeften naar technische oplossingen en het coördineren van complexe aanvragen. Je kunt hierbij denken aan het integreren van meerdere machines in één oplossing. Je deelt jouw technische kennis en fungeert als technisch inhoudelijke vraagbaak om collega’s op de afdeling te ondersteunen.Wat bieden wij je als Technical Sales Support ?

Allereerst een fijne werkomgeving met een open cultuur waarin je gewaardeerd wordt en we met je meedenken. De informele, menselijke sfeer zorgt ervoor dat je je bij ons snel thuisvoelt. Verder kunnen we met trots zeggen dat je komt te werken bij een gezonde en groeiende organisatie met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Tijdens onze barbecue, kerstviering en andere gezellige (team) uitjes krijg je de kans om je collega’s ook buiten het werk te leren kennen.  Want dat vinden we ook belangrijk! Daarnaast bieden wij jou een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan: 

 • Een (basis) salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 3329,- en € 5795,- bruto per maand;
 • 27 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • Winstafhankelijke uitkering;
 • Pensioenregeling met +/- 50% werkgeversbijdrage;
 • 8% vakantiegeld;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Interessante kortingen op onder andere ‘weekendjes weg’ en huishoudelijke apparatuur.


Wie zijn wij?

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. We hebben vestigingen in Nederland, Amerika, Australië en China. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in verschillende sectoren. Zo werken we voor grote multinationals binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de lokale ondernemer.
Vanuit onze Nederlandse vestiging in Malden ontwikkelen en assembleren wij dozen- en tray handling machines. Met ruim 200 betrokken collega’s en een sterk netwerk van partners, regelen we hier vandaan de verkoop en service binnen Europa.


Vereisten

Jouw achtergrond als Technical Sales Support

 • HBO werk- en denkniveau en een goed technisch inzicht;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Bij voorkeur binnen een technische omgeving;
 • Vaardigheid in het coördineren van complexe offertes/orders;
 • Je hebt een scherp analytisch vermogen, bent flexibel, klantgericht en hebt een ‘hands on’ mentaliteit;
 • Sterke probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om zelfstandig te werken;
 • Een goede beheersing van de Engelse taal en een tweede moderne taal is een pré (bij voorkeur Duits).

Heb jij interesse in deze vacature? Dan komen wij graag in contact met jou!

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met Maartje van Berkum, recruiter, via +31 6 83 51 70 39. Maartje legt je graag uit wat de functie van Technical Sales Support inhoudt en hoe het is om bij ons te werken. Om te solliciteren gebruik je de sollicitatie button.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar