Overslaan naar content

Field Service Engineer

Remote
 • Malden, Gelderland, Nederland
€ 3.066 - € 4.798 per maandservice

Functieomschrijving

Zelfstandigheid, afwisseling en werken op diverse locaties in (vooral) Nederland en Europa, dat is wat jij wilt! Of het nu gaat om het onderhouden van onze verpakkingsmachines bij een logistiek centrum of het oplossen van een storing bij een klant in de voedingsmiddelenindustrie: jij draait je hand er niet voor om. Je bent een ervaren Field Service Engineer, beschikt over gedegen (besturings-) technische kennis en kunt goed omgaan met een dynamische planning. Omdat wij beseffen dat vrije tijd ook belangrijk is, ben je bij ons (bijna) ieder weekend thuis.Jouw uitdaging als Field Service Engineer

We vinden het belangrijk dat je onze dozen- en tray handling machines en rekfoliewikkelaars goed leert kennen. Daarom ga je onder begeleiding van een ervaren Field Service Engineer eerst aan de slag met het onderhouden van onze machines. Je leert stap voor stap onze machines en technieken kennen en ontwikkelt je breed op werktuigbouwkundig, elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied. Uiteindelijk ligt jouw uitdaging bij het inbedrijfstellen, onderhouden én servicen van al onze machines en ga je zelfstandig vanuit huis op pad. Je werkt op diverse klantlocaties in Nederland en Europa, incidenteel daarbuiten, maar altijd in een veilig land. Op locatie ben jij ons 'visitekaartje' en het eerste aanspreekpunt van Lantech.

Wat bieden wij je als Field Service Engineer?

Allereerst een fijne werkomgeving met een open cultuur waarin je gewaardeerd wordt en we met je meedenken. De informele, menselijke sfeer zorgt ervoor dat je je bij ons snel thuisvoelt. Verder kunnen we met trots zeggen dat je komt te werken bij een gezonde en groeiende organisatie met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Tijdens onze barbecue, kerstviering en andere gezellige (team) uitjes krijg je de kans om je collega’s ook buiten het werk te leren kennen. Want dat vinden we ook belangrijk! Daarnaast bieden wij jou een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan: 

 • Een (basis) salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 3066,- en € 4798,- bruto per maand;
 • Onkosten-, overwerk-, en daggeldvergoedingen;
 • 27 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • Winstafhankelijke uitkering;
 • Pensioenregeling met +/- 50% werkgeversbijdrage;
 • Bus/auto van de zaak;
 • Laptop en mobiele telefoon;
 • Interessante kortingen op onder andere ‘weekendjes weg’ en huishoudelijke apparatuur.

Ook worden je reisuren van en naar Lantech gewoon betaald en dat is best bijzonder!


Wie zijn wij?

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. We hebben vestigingen in Nederland, Amerika, Australië en China. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in verschillende sectoren. Zo werken we voor grote multinationals binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de lokale ondernemer.


Vanuit onze Nederlandse vestiging in Malden ontwikkelen en assembleren wij dozen- en tray handling machines. Met ruim 230 betrokken collega’s en een sterk netwerk van partners, regelen we hier vandaan de verkoop en service binnen Europa.


Vereisten

Jouw achtergrond als Field Service Engineer

 • Een afgeronde MBO opleiding Mechatronica, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
 • Een aantal jaren werkervaring als Field Service Engineer en/of Monteur;
 • Kennis van besturingstechniek, frequentieregelaars, servo drives en/of pneumatiek is een pré;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Een flexibele en klantgerichte instelling;
 • De bereidheid om op termijn deel te nemen aan consignatiediensten (telefonische bereikbaarheid 1x per ca. 8 weken);
 • Een goede beheersing van de Engelse taal. Duits is een pré.


Heb jij interesse in deze vacature? Dan komen wij graag in contact met jou!

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met Maartje van Berkum, recruiter, via +31 6 83517039, of recruiter@lantech.com. Maartje legt je graag uit wat de functie van Field Service Engineer inhoudt en hoe het is om bij ons te werken. Om te solliciteren gebruik je de sollicitatie button. of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar