Overslaan naar content

Teamleider Field Service

Op locatie
  • Malden, Gelderland, Nederland
€ 3.601 - € 5.640 per maandservice

Functieomschrijving


Lantech is op zoek naar een enthousiaste en ervaren Teamleider Field Service om ons serviceteam te versterken. Als Teamleider Field Service ben je verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van een team van Field Service engineers binnen onze serviceafdeling.Jouw uitdaging als Teamleider Field Service 

Als Teamleider Field Service bij Lantech speel je een cruciale rol in het succes van ons field serviceteam. Je belangrijkste verantwoordelijkheid is het coördineren van een team van Field Service Engineers en zorgen voor een optimale samenwerking binnen het team. Je bewaakt de overall planning en zet acties uit bij onder-/overbezetting. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de gewerkte uren en het nakijken van de declaraties. Ook lees je de servicerapporten regelmatig door en stuurt aan indien er verbetering nodig is.

Daarnaast ben je bezig met het aansturen van de groep field service engineer m.b.t. alle personele aangelegenheden. Denk aan functionerings- en beoordelingsgesprekken, vakanties, beheer gereedschappen en het bewaken van medewerkerstevredenheid. Je hebt frequent contact met de field service engineers en bent op de hoogte van wat er in het veld speelt. En daar stopt het niet: je organiseert trainingen en monteursdagen om iedereen up-to-date te houden, en je denkt na over hoe we onze processen nog slimmer en efficiënter kunnen inrichten.Wat bieden wij je als Teamleider Field Service?

Allereerst een fijne werkomgeving met een open cultuur waarin je gewaardeerd wordt en we met je meedenken. De informele, menselijke sfeer zorgt ervoor dat je je bij ons snel thuis voelt. Verder kunnen we met trots zeggen dat je komt te werken bij een gezonde en groeiende organisatie met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Tijdens onze barbecue, kerstviering en andere gezellige (team) uitjes krijg je de kans om je collega’s ook buiten het werk te leren kennen. Naast een marktconform salaris bieden wij jou een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan:
• 27 vakantiedagen;
• Een salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 3601 en € 5640 bruto per maand;
• 13 adv-dagen;
• Winstafhankelijke uitkering;
• Pensioenregeling met +/- 50% werkgeversbijdrage;
• 8% vakantiegeld;
• Goede reiskostenvergoeding;
• Interessante kortingen op onder andere ‘weekendjes weg’ en huishoudelijke apparatuur;


Wie zijn wij?

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. We hebben vestigingen in Nederland, Amerika, Australië en China. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in verschillende sectoren. Zo werken we voor grote multinationals binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de lokale ondernemer.

Vanuit onze Nederlandse vestiging in Malden ontwikkelen en assembleren wij dozen- en tray handling machines. Met ruim 200 betrokken collega’s en een sterk netwerk van partners, regelen we hier vandaan de verkoop en service binnen Europa.


Vereisten

Jouw achtergrond als Teamleider Field Service

  • Een technische achtergrond op HBO werk-en denkniveau, door opleiding of ervaring;
  • Ruime werkervaring in de machinebouw, bij voorkeur buitendienstervaring;
  • Een coachende vorm van leidinggeven;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en de capaciteit om effectief samen te werken met mensen van diverse achtergronden;
  • Probleemoplossend vermogen en stressbestendigheid;
  • Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal.Heb jij interesse in deze vacature? Dan komen wij graag in contact met jou!

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met Maartje van Berkum, recruiter, via 06 83517039. Maartje legt je graag uit wat de functie van Assemblagemonteur inhoudt en hoe het is om bij ons te werken. Om te solliciteren gebruik je de sollicitatie button.of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar