Skip to content

Teamleider Assemblage

Nijmegen, Gelderland, Nederland€ 2.757 - € 4.149 per maandAssemblage

Functieomschrijving

Als teamleider van een leuk en hardwerkend team van 6 monteurs mooie verpakkingsmachines bouwen; daar draait het om in deze veelzijdige baan. Ga jij deze uitdaging aan?
Jouw uitdaging als Teamleider Assemblage
Als Teamleider Assemblage ben je samen met een team van 6 assemblagemonteurs verantwoordelijk voor het bouwen en aansluiten van onze ‘Tray Erecting’ machines. Dit zijn machines die trays opzetten, zodat deze verpakt kunnen worden met producten. Het bouwen van deze machines gebeurt op basis van ‘lean manufacturing'. Als teamleider zie je erop toe dat deze 'lean' principes op de juiste manier worden toegepast. Ook ben je verantwoordelijk voor de planning en de verdeling van de werkzaamheden. Hierbij zorg je er uiteraard voor dat de machines op tijd af zijn en dat deze van de beste kwaliteit zijn. Zie je iets wat anders of beter kan? Dan pak je dit samen met je team op, zodat ons proces iedere dag weer scherper wordt.Wat bieden wij je als Teamleider Assemblage?

Allereerst een fijne werkomgeving met een open cultuur waarin je gewaardeerd wordt en we met je meedenken. De informele, menselijke sfeer zorgt ervoor dat je je bij ons snel thuisvoelt. Verder kunnen we met trots zeggen dat je komt te werken bij een gezonde en groeiende organisatie met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Tijdens onze barbecue, kerstviering en andere gezellige (team) uitjes krijg je de kans om je collega’s ook buiten het werk te leren kennen.  Want dat vinden we ook belangrijk! 

Daarnaast bieden wij jou een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan:

 • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 2757 en € 4149,- bruto per maand;
 • 27 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • Winstafhankelijke uitkering;
 • Pensioenregeling met +/- 50% werkgeversbijdrage;
 • 8% vakantiegeld;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Interessante kortingen op onder andere ‘weekendjes weg’ en huishoudelijke apparatuur.


Wie zijn wij?

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. We hebben vestigingen in Nederland, Amerika, Australië en China. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in verschillende sectoren. Zo werken we voor grote multinationals binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de lokale ondernemer.


Vanuit onze Nederlandse vestiging in Malden ontwikkelen en assembleren wij dozen- en tray handling machines. Met 230 betrokken collega’s en een sterk netwerk van partners, regelen we hier vandaan de verkoop en service binnen Europa.


Vereisten


Jouw achtergrond als Teamleider Assemblage

 • Een technische opleiding op LBO of MBO niveau;
 • Een aantal jaren relevante werkervaring. Bijvoorkeur in de machinebouw;
 • Ervaring met Lean manufacturing principes;
 • Bij voorkeur ervaring in de aansturing van een (assemblage) team;
 • Je hebt een ‘hands on’ mentaliteit en weet een team op een positieve manier te stimuleren;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré. 


Heb jij interesse in deze vacature? Dan komen wij graag in contact met jou!

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met Maartje van Berkum, recruiter, via +31 6 83517039. Maartje legt je graag uit wat de functie van Teamleider Assemblage inhoudt en hoe het is om bij ons te werken. Om te solliciteren gebruik je de sollicitatie button. of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar