Overslaan naar content

Spare Parts Coördinator

Op locatie
 • Malden, Gelderland, Nederland
service

Functieomschrijving


Word jij blij van techniek, klantcontact en werken op een afdeling waar geen dag hetzelfde is? Dan zit je op onze After Sales/Service afdeling goed. In de (technisch administratieve) rol van Spare Parts Coördinator ga je aan de slag met de meest uiteenlopende klantvragen met betrekking tot machine onderdelen. Word jij onderdeel van ons open en gedreven team?
Jouw uitdaging als Spare Parts Coördinator

Als onze nieuwe Spare Parts Coördinator weet jij klantvragen op de juiste manier op te pakken en om te zetten naar een passende aanbieding voor onze (internationale) klanten. Met behulp van je technische kennis en ervaring weet je precies te achterhalen wat de klant nodig heeft op het gebied van Spare Parts en wat we hierin kunnen bieden. Je stelt offertes op en verwerkt deze gegevens in ons ERP-systeem. Naast klantcontact heb je ook contact met verschillende afdelingen, zoals engineering, inkoop, logistiek en met je collega’s op ons hoofdkantoor in Amerika. Zie je iets wat anders of beter kan? Dan horen we dit graag zodat we ons proces iedere dag weer scherper kunnen maken.

Wat bieden wij je als Spare Parts Coördinator?

Allereerst een fijne werkomgeving met een open cultuur waarin je gewaardeerd wordt en we met je meedenken. De informele, menselijke sfeer zorgt ervoor dat je je bij ons snel thuisvoelt. Verder kunnen we met trots zeggen dat je komt te werken bij een gezonde en groeiende organisatie met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Tijdens onze barbecue, kerstviering en andere gezellige (team) uitjes krijg je de kans om je collega’s ook buiten het werk te leren kennen.  Want dat vinden we ook belangrijk! Naast een marktconform salaris bieden wij jou een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan: 

 • 27 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • Winstafhankelijke uitkering;
 • Pensioenregeling met +/- 50% werkgeversbijdrage;
 • 8% vakantiegeld;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Collectieve ziektekostenverzekering;
 • Interessante kortingen op onder andere ‘weekendjes weg’ en huishoudelijke apparatuur.


Wie zijn wij?

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. We hebben vestigingen in Nederland, Amerika, Australië en China. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in verschillende sectoren. Zo werken we voor grote multinationals binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de lokale ondernemer.


Vanuit onze Nederlandse vestiging in Malden ontwikkelen en assembleren wij dozen- en tray handling machines. Met ruim 230 betrokken collega’s en een sterk netwerk van partners, regelen we hier vandaan de verkoop en service binnen Europa.

Vereisten

Jouw achtergrond als Spare Parts Coördinator

 • Een technische opleiding (bijvoorbeeld werktuigbouwkunde of elektrotechniek) mét aantoonbare administratieve affiniteit en vaardigheden óf een administratieve opleiding mét aantoonbare technische affiniteit en vaardigheden (zoals tekening lezen);
 • Je bent klant- en service gericht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Naast Nederlands een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal.

Heb jij interesse in deze vacature? Dan komen wij graag in contact met jou!

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met Maartje van Berkum, recruiter, via +31 683517039. Maartje legt je graag uit wat de functie van Spare Parts Coördinator inhoudt en hoe het is om bij ons te werken. Om te solliciteren gebruik je de sollicitatie button. of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar