Skip to content

Software Engineer Service

RemoteNijmegen, Gelderland, Nederlandservice

Functieomschrijving

Is het in beweging zetten én houden van machines jouw passie? Dan is deze functie zeker iets voor jou. Je gaat aan de slag met de elektro- en besturingstechnische kant van onze machines. Dit doe je vanaf kantoor en op termijn ook op locatie bij onze klanten. Zie jij deze afwisselende baan wel zitten? Dan komen we graag met je in contact!
Jouw uitdaging als Software Engineer Service 

Als Software Engineer Service houd je je met name bezig met de elektro- en besturingstechnische kant van onze machines. Denk hierbij aan: plc’s, servobesturingen, profinet verbindingen en frequentieregelaars. Op ons kantoor in Malden richt je je op het programmeren van de software en het voorbereiden van de (service) projecten bij de klant. Het kan bijvoorbeeld gaan om de commissioning van complexe machines of om het ombouwen van machines waarbij aanpassingen moeten worden gedaan in de software. Op het moment dat je volledig bent ingewerkt ga je ook af en toe naar klanten toe. Je werkt hierbij op diverse klantlocaties in Nederland en Europa, incidenteel daarbuiten, maar altijd in een veilig land. Op de momenten dat je in Malden bent, werk je ook deels op onze technische helpdesk. Hier ondersteun je onze klanten op afstand op het gebied van controls.


Wat bieden we jou als Software Engineer Service 
Allereerst een fijne werkomgeving met een open cultuur waarin je gewaardeerd wordt en we met je meedenken. De informele, menselijke sfeer zorgt ervoor dat je je bij ons snel thuisvoelt. Verder kunnen we met trots zeggen dat je komt te werken bij een gezonde en groeiende organisatie met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Tijdens onze barbecue, kerstviering en andere gezellige (team) uitjes krijg je de kans om je collega’s ook buiten het werk te leren kennen. Want dat vinden we ook belangrijk! Naast een marktconform salaris bieden wij jou een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan: 


 • 27 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • Winstafhankelijke uitkering;
 • Pensioenregeling met +/- 50% werkgeversbijdrage; 
 • Laptop en mobiele telefoon;
 • Interessante kortingen op onder andere ‘weekendjes weg’ en huishoudelijke apparatuur.


Wie zijn wij?

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. We hebben vestigingen in Nederland, Amerika, Australië en China. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in verschillende sectoren. Zo werken we voor grote multinationals binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de lokale ondernemer.


Vanuit onze Nederlandse vestiging in Malden ontwikkelen en assembleren wij dozen- en tray handling machines. Met ruim 200 betrokken collega’s en een sterk netwerk van partners, regelen we hier vandaan de verkoop en service binnen Europa.

Vereisten

Jouw achtergrond als Software Engineer Service

 • MBO/HBO werk- en -denkniveau;
 • Kennis van PLC besturingen (Siemens TIA Portal, Allen Bradley studio 5000) , frequentieregelaars en servo drives bij voorkeur opgedaan in de machinebouw;
 • Een flexibele en klantgerichte instelling;
 • De bereidheid om deel te nemen aan consignatiediensten (telefonische bereikbaarheid 1x per ca 8 weken);
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré.

Heb jij interesse in deze vacature? Dan komen wij graag in contact met jou!

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met Mascha Koppers-Milder, recruiter, via +31 24 799 8480, of recruiter@lantech.com. Mascha legt je graag uit wat de functie van Software Engineer Service inhoudt en hoe het is om bij ons te werken. Om te solliciteren gebruik je de sollicitatie button. of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar