Skip to content

Service Manager Binnendienst

Nijmegen, Gelderland, Nederlandservice

Functieomschrijving

Wat onze vacature van Service Manager Binnendienst zo interessant maakt is dat je naast de aansturing van de afdeling service binnendienst een echte spilfunctie vervult. Je bent het aanspreekpunt voor verschillende afdelingen en speelt samen met je team een belangrijke rol als het gaat om waar onze klant zijn/haar volgende machine koopt!

Jouw uitdaging als Service Manager Binnendienst

Als Service Manager Binnendienst ben je verantwoordelijk voor de directe aansturing van de afdeling service binnendienst, bestaande uit Service Coördinatoren en Technical Helpdesk medewerkers (15 FTE). Deze afdeling verzorgt alles vanaf het moment dat een machine is geleverd. Denk hierbij aan installaties, onderhoudswerkzaamheden, storingen en retrofits. Onze Service Coördinatoren bereiden deze projecten voor en begeleiden deze tot een succesvolle oplevering. De technische helpdesk verzorgt de remote ondersteuning van onze distribiteurs en eindgebruikers. Als Service Manager Binnendienst ligt je uitdaging in het brengen van structuur en rust op de afdeling. Daarnaast pak je zelf ook uitdagende projecten aan en heb je veelvuldig contact met alle afdelingen, waarvan met name Engineering en Sales.

Wat bieden wij je als Service Manager Binnendienst?

Allereerst een fijne werkomgeving met een open cultuur waarin je gewaardeerd wordt en we met je meedenken. De informele, menselijke sfeer zorgt ervoor dat je je bij ons snel thuisvoelt. Verder kunnen we met trots zeggen dat je komt te werken bij een gezonde en groeiende organisatie met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Tijdens onze barbecue, kerstviering en andere gezellige (team) uitjes krijg je de kans om je collega’s ook buiten het werk te leren kennen. Want dat vinden we ook belangrijk! Naast een marktconform salaris bieden wij jou een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan: 

 • 27 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • Winstafhankelijke uitkering;
 • Pensioenregeling met +/- 50% werkgeversbijdrage;
 • 8% vakantiegeld;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Interessante kortingen op onder andere ‘weekendjes weg’ en huishoudelijke apparatuur;
 • Een persoonlijke bonus. 

Wie zijn wij?

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. We hebben vestigingen in Nederland, Amerika, Australië en China. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in verschillende sectoren. Zo werken we voor grote multinationals binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de lokale ondernemer.

Vanuit onze Nederlandse vestiging in Malden ontwikkelen en assembleren wij dozen- en tray handling machines. Met ruim 200 betrokken collega’s en een sterk netwerk van partners, regelen we hier vandaan de verkoop en service binnen Europa.


Vereisten

Jouw achtergrond als Service Manager Binnendienst

 • Een afgeronde hbo-opleiding in een technische richting;
 • 5 tot 10 jaar werkervaring in een technische omgeving, bijvoorbeeld als Service Manager, Service Coördinator, Projectleider of Sales Engineer;
 • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en bent bij voorkeur een coachende leidinggevende;
 • Je bent analytisch sterk, klantgericht en staat stevig in je schoenen;
 • Een goede beheersing van de Engelse taal. Duits is een pré.

Heb jij interesse in deze vacature? Dan komen wij graag in contact met jou!

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met Mascha Koppers-Milder, recruiter, via +31 24 799 8480. Mascha legt je graag uit wat de functie van Service Manager Binnendienst inhoudt en hoe het is om bij ons te werken. Om te solliciteren gebruik je de sollicitatie button. 
of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar