Skip to content

Sales Support Employee

Malden, Gelderland, Nederland€ 3.130 - € 4.512 per maandSales

Functieomschrijving

De klant heeft een vraag, jij komt met een mooie, passende (technische) oplossing. Maar dat gaat natuurlijk niet zomaar! Dat vraagt om goede communicatie, afstemming en samenwerking. Gaat dit jou makkelijk af en werk je graag in een dynamische omgeving? Dan is onze vacature van Sales Support Employee echt iets voor jou!


Jouw uitdaging als Sales Support Employee

Als Technical Sales Support Employee ben je samen met je buitendienst collega’s verantwoordelijk voor de juiste, passende klantoplossing op het gebied van onze machines. De aanvraag van de klant komt via je buitendienst collega’s (en soms direct) bij je binnen. Je begint met het zo helder mogelijk boven tafel krijgen van de klantvraag; wat zijn de specifieke wensen en waarom? Als je alle informatie boven tafel hebt gekregen ga je samen met je collega’s van engineering op zoek naar de best passende technische oplossing. Je stelt de offerte op en schakelt hierover verder met je buitendienst collega’s. Op het moment dat de offerte order wordt zorg je ervoor dat alles helder omschreven wordt zodat de engineers hier verder mee aan de slag kunnen.Wat bieden wij je als Sales Support Employee ?

Allereerst een fijne werkomgeving met een open cultuur waarin je gewaardeerd wordt en we met je meedenken. De informele, menselijke sfeer zorgt ervoor dat je je bij ons snel thuisvoelt. Verder kunnen we met trots zeggen dat je komt te werken bij een gezonde en groeiende organisatie met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Tijdens onze barbecue, kerstviering en andere gezellige (team) uitjes krijg je de kans om je collega’s ook buiten het werk te leren kennen.  Want dat vinden we ook belangrijk! Daarnaast bieden wij jou een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan: 

 • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 3130 en € 4512,- bruto per maand;
 • 27 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • Winstafhankelijke uitkering;
 • Pensioenregeling met +/- 50% werkgeversbijdrage;
 • 8% vakantiegeld;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Interessante kortingen op onder andere ‘weekendjes weg’ en huishoudelijke apparatuur.


Wie zijn wij?

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. We hebben vestigingen in Nederland, Amerika, Australië en China. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in verschillende sectoren. Zo werken we voor grote multinationals binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de lokale ondernemer.


Vanuit onze Nederlandse vestiging in Malden ontwikkelen en assembleren wij dozen- en tray handling machines. Met 230 betrokken collega’s en een sterk netwerk van partners, regelen we hier vandaan de verkoop en service binnen Europa.


Vereisten


Jouw achtergrond als Sales Support Employee

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een paar jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Bij voorkeur binnen een technische omgeving; 
 • Je bent flexibel, klantgericht, ‘hands on’ en analytisch;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Een goede beheersing van de Engelse taal en een tweede moderne taal (bij voorkeur Duits);
 • Kennis van ERP-pakketten en MS office (Word en Excel).

Heb jij interesse in deze vacature? Dan komen wij graag in contact met jou!

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met Maartje van Berkum, recruiter, via +31 6 83517039. Maartje legt je graag uit wat de functie van Sales Support Employee inhoudt en hoe het is om bij ons te werken. Om te solliciteren gebruik je de sollicitatie button.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar