Skip to content

Monteur Besturingskasten

Malden, Gelderland, NederlandAssemblage

Functieomschrijving

Houd jij van klussen en lijkt het je leuk om je steentje bij te dragen op onze afdeling panelenbouw? Dan is onze vacature van Monteur Besturingskasten echt iets voor jou!
Jouw uitdaging als Monteur Besturingskasten

Als Medewerker Besturingskasten ga je aan de slag met het voorbereidende werk op onze afdeling panelenbouw. Je zorgt ervoor dat de besturings- en bedieningskasten helemaal klaarstaan zodat de panelen en de kabels hierin bevestigd kunnen worden. Denk hierbij aan het boren van gaten en het strippen en labelen van de kabels. Je krijgt dagelijks met diverse (klant specifieke) kasten te maken, waardoor geen dag hetzelfde is. Je zorgt ervoor dat de kasten en kabels zo goed voorbereid zijn dat je collega’s er direct mee verder kunnen. Zie je iets wat anders of beter kan? Dan pakken we dit samen op zodat ons proces iedere dag weer scherper wordt.Wat bieden wij je als Monteur Besturingskasten?

Allereerst een fijne werkomgeving met een open cultuur waarin je gewaardeerd wordt en we met je meedenken. De informele, menselijke sfeer zorgt ervoor dat je je bij ons snel thuisvoelt. Verder kunnen we met trots zeggen dat je komt te werken bij een gezonde en groeiende organisatie met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Tijdens onze barbecue, kerstviering en andere gezellige (team) uitjes krijg je de kans om je collega’s ook buiten het werk te leren kennen.  Want dat vinden we ook belangrijk! Naast een marktconform salaris bieden wij jou een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan: 

 • 27 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • Winstafhankelijke uitkering;
 • Pensioenregeling met +/- 50% werkgeversbijdrage;
 • 8% vakantiegeld;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Collectieve ziektekostenverzekering;
 • Interessante kortingen op onder andere ‘weekendjes weg’ en huishoudelijke apparatuur.


Wie zijn wij?

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. We hebben vestigingen in Nederland, Amerika, Australië en China. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in verschillende sectoren. Zo werken we voor grote multinationals binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de lokale ondernemer.


In Malden ontwikkelen en assembleren wij dozen- en tray handling machines. Met 200 betrokken collega’s en een sterk netwerk van partners, regelen we hier vandaan de verkoop en service binnen Europa.

Vereisten

Jouw achtergrond als Monteur Besturingskasten

 • Je hebt affiniteit met techniek;
 • Je bent spontaan, flexibel en leergierig en toont eigen initiatief;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré.

Heb jij interesse in deze vacature? Dan komen wij graag in contact met jou!

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met Mascha Koppers-Milder, recruiter, via +31 24 799 8480. Mascha legt je graag uit wat de functie van Monteur Besturingskasten inhoudt en hoe het is om bij ons te werken. Om te solliciteren gebruik je de sollicitatie button. 

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar