Skip to content

Senior Medewerker Financiële Administratie (32-40)

Malden, Gelderland, Nederland€ 2.569 - € 4.149 per maandAccounting

Functieomschrijving


Wil je werken binnen een leuk team, waarbij er mogelijkheden zijn om door te groeien naar een brede coördinatorrol? Dan is onze vacature van Senior Medewerker Financiële Administratie echt wat voor jou!
Jouw uitdaging als Senior Medewerker Financiële Administratie

Als Senior Medewerker financiële Administratie binnen het team Finance & Secretary begrijp jij de financiële huishouding. Je krijgt inzicht in de financiële stromen binnen de diverse afdelingen bij Lantech. Je werkt nauw samen met collega’s en zult dan ook snel worden opgenomen in dit leuke en gedreven team. Er is altijd veel te doen en je krijgt daarom ook volop de kans om veel ervaring op te doen. Dit jaar zullen we starten met de implementatie van het ERP systeem, hierbij zal jij ook bij worden betrokken en een belangrijke schakel zijn.

Je wordt aanspreekpunt voor medewerkers en andere collega’s met financiële vraagstukken. In deze rol zul je regelmatig contact hebben met (Amerikaanse) collega’s zowel binnen als buiten het financiële team én instanties waaronder de Belastingdienst, banken en verzekeraars.

Zie je iets wat anders of beter kan? Dan pakken we dit samen op zodat ons proces iedere dag weer scherper wordt.

In een later stadium is er een mogelijkheid om door te groeien naar een teamleider rol.


Wat bieden wij je als Senior Medewerker Financiële Administratie?

Allereerst een fijne werkomgeving met een open cultuur waarin je gewaardeerd wordt en we met je meedenken. De informele, menselijke sfeer zorgt ervoor dat je je bij ons snel thuis voelt. Verder kunnen we met trots zeggen dat je komt te werken bij een gezonde en groeiende organisatie met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Tijdens onze barbecue, kerstviering en andere gezellige (team) uitjes krijg je de kans om je collega’s ook buiten het werk te leren kennen. Want dat vinden we ook belangrijk! Daarnaast bieden wij jou een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan:

 • Een (basis) salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 2.757, - en € 4.149, - bruto per maand;
 • 27 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • Winstafhankelijke uitkering;
 • Pensioenregeling met +/- 50% werkgeversbijdrage;
 • 8% vakantiegeld;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Collectieve ziektekostenverzekering;
 • Mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie;
 • Interessante kortingen op onder andere ‘weekendjes weg’ en huishoudelijke apparatuur.

Wie zijn wij?

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. We hebben vestigingen in Nederland, Amerika, Australië en China. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in verschillende sectoren. Zo werken we voor grote multinationals binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de lokale ondernemer.

Vanuit onze Nederlandse vestiging in Malden ontwikkelen en assembleren wij dozen- en tray handling machines. Met 230 betrokken collega’s en een sterk netwerk van partners, regelen we hier vandaan de verkoop en service binnen Europa.Vereisten

Jouw achtergrond als Senior Medewerker Financiële Administratie

Jouw achtergrond als Senior Medewerker Financiële Administratie


 • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau. Bijvoorbeeld verkregen door een opleiding Bedrijfsadministratie of meerdere jaren werkervaring;
 • Je bent goed op de hoogte van boekhoudkundige principes en hebt ervaring met Excel;
 • Je bent accuraat en kan goed samenwerken;
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Kennis van implementatie ERP systeem is een pré.

Heb jij interesse in deze vacature? Dan komen wij graag in contact met jou!

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature, maar heb je nog vragen? Bel of stuur dan een appje naar Maartje, via +31 6 83517039. Maartje legt je graag uit wat de functie van Senior Medewerker Financiële Administratie inhoudt en hoe het is om bij ons te werken. Om te solliciteren gebruik je de sollicitatie button. of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar