Skip to content

Medewerker Financiële Administratie (24-40)

Malden, Gelderland, Nederland€ 2.569 - € 3.057 per maandAccounting

Functieomschrijving

Wil je werken binnen een leuk team, waarbij je toegroeit naar een brede rol op het gebied van financiële administratie? Dan is tijonze vacature van Medewerker Financiële Administratie echt wat voor jou! 
Jouw uitdaging als Medewerker Financiële Administratie

Als Medewerker Financiële Administratief bij Lantech werk je in een leuk en gedreven team in Malden. Als Medewerker Financiële Administratie werk je mee aan de algehele administratie van Lantech. Denk aan het inboeken en coderen van documenten waarbij nadruk ligt op de verwerking van inkoopfacturen. Indien noodzakelijk heb je contact met de budgetverantwoordelijke van de verschillende afdelingen. Ook schakel je rechtstreeks met leveranciers. Daar waar het financiële team ondersteuning nodig heeft, pak je ook andere werkzaamheden op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de week- en maandafsluiting, bankboekverwerking, en verwerken. Zie je iets wat anders of beter kan? Dan pakken we dit samen op zodat ons proces iedere dag weer scherper wordt.

Het doel? Samen met je collega’s creëer je structuur en zorgen jullie voor een complete en kloppende administratie.Wat bieden wij je als Medewerker Financiële Administratie?


Allereerst een fijne werkomgeving met een open cultuur waarin je gewaardeerd wordt en we met je meedenken. De informele, menselijke sfeer zorgt ervoor dat je je bij ons snel thuisvoelt. Verder kunnen we met trots zeggen dat je komt te werken bij een gezonde en groeiende organisatie met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Tijdens onze barbecue, kerstviering en andere gezellige (team) uitjes krijg je de kans om je collega’s ook buiten het werk te leren kennen.  Want dat vinden we ook belangrijk! Daarnaast bieden wij jou een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan: 

 • Een (basis) salaris afhankelijk van jou ervaring tussen de € 2.569,- en € 3.057,- bruto per maand;
 • 27 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • Winstafhankelijke uitkering;
 • Pensioenregeling met +/- 50% werkgeversbijdrage;
 • 8% vakantiegeld;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Collectieve ziektekostenverzekering;
 • Interessante kortingen op onder andere ‘weekendjes weg’ en huishoudelijke apparatuur;
 • Een tijdelijke functie voor in ieder geval één jaar.


Wie zijn wij?

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. We hebben vestigingen in Nederland, Amerika, Australië en China. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in verschillende sectoren. Zo werken we voor grote multinationals binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de lokale ondernemer.


Vanuit onze Nederlandse vestiging in Malden ontwikkelen en assembleren wij dozen- en tray handling machines. Met 230 betrokken collega’s en een sterk netwerk van partners, regelen we hier vandaan de verkoop en service binnen Europa.

Vereisten

Jouw achtergrond als Medewerker Financiële Administratie

 • Je beschikt over een MBO/hbo werk- en denkniveau. Bijvoorbeeld verkregen door een opleiding Bedrijfsadministratie;
 • Zowel ervaren kandidaten als starters worden gevraagd te reageren!;
 • Je bent accuraat en kan goed samenwerken;
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Kennis van implementatie ERP systeem is een pré.

Heb jij interesse in deze vacature? Dan komen wij graag in contact met jou!

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature, maar heb je nog vragen? Bel of stuur dan een appje naar Maartje, via +31 6 83517039. Maartje legt je graag uit wat de functie van Medewerker Financiële Administratie inhoudt en hoe het is om bij ons te werken. Om te solliciteren gebruik je de sollicitatie button. of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar