Skip to content

Logistiek Medewerker Expeditie

Nijmegen, Gelderland, NederlandLogistiek

Functieomschrijving

Van een snoepfabriek in Frankrijk tot de bakker op de hoek: jij zorgt dat al onze machines op tijd en in goede staat aankomen bij onze klanten. Past dit bij je en zie jij een afwisselende baan wel zitten? Lees dan onze vacature van Logistiek Medewerker Expeditie!


Jouw uitdaging als Logistiek Medewerker Expeditie

Als Logistiek Medewerker Expeditie ben je werkzaam op de afdeling logistiek. Deze afdeling bestaat uit 17 medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het hele logistieke proces rondom het uitleveren en ontvangen van goederen. Je houd je bezig met het maken van (CMR) vrachtbrieven en het informeren van wereldwijde klanten over het transport en de vermoedelijke aankomstdatum van onze machines. Hiervoor heb je ook contact met verschillende interne afdelingen zoals Sales, Assembly en Engineering. Ook verzorg je de planning van externe verpakkers. Kortom een veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde is.

Wat bieden wij je als Logistiek Medewerker Expeditie?
Allereerst een fijne werkomgeving met een open cultuur waarin je gewaardeerd wordt en we met je meedenken. De informele, menselijke sfeer zorgt ervoor dat je je bij ons snel thuisvoelt. Verder kunnen we met trots zeggen dat je komt te werken bij een gezonde en groeiende organisatie met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Tijdens onze barbecue, kerstviering en andere gezellige (team) uitjes krijg je de kans om je collega’s ook buiten het werk te leren kennen. Want dat vinden we ook belangrijk! Naast een marktconform salaris bieden wij jou een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan: 

 • 27 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • Winstafhankelijke uitkering;
 • Pensioenregeling met +/- 50% werkgeversbijdrage;
 • 8% vakantiegeld;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Interessante kortingen op onder andere ‘weekendjes weg’ en huishoudelijke apparatuur.

Wie zijn wij?

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. We hebben vestigingen in Nederland, Amerika, Australië en China. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in verschillende sectoren. Zo werken we voor grote multinationals binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de lokale ondernemer.


Vanuit onze Nederlandse vestiging in Malden ontwikkelen en assembleren wij dozen- en tray handling machines. Met ruim 200 betrokken collega’s en een sterk netwerk van partners, regelen we hier vandaan de verkoop en service binnen Europa.


Vereisten

Jouw achtergrond als Logistiek Medewerker Expeditie

 • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met het laden en lossen van kapitaalgoederen;
 • Je bent in het bezit van een heftruck certificaat. Een reachtruck certificaat is een pré;
 • Je kan goed samenwerken, bent klant- en servicegericht en werkt nauwkeurig.

Heb jij interesse in deze vacature? Dan komen wij graag in contact met jou!

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met Mascha Koppers-Milder, recruiter, via +31 24 799 8480. Mascha legt je graag uit wat de functie van Logistiek Medewerker Expeditie inhoudt en hoe het is om bij ons te werken. Om te solliciteren gebruik je de sollicitatie button. 
of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar