Skip to content

International Sales Manager

Nijmegen, Gelderland, NederlandSales

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor het verkopen van producten binnen de verpakkingsindustrie en wil je graag alle vrijheid in je job? Dan is deze functie van International Sales Manager echt iets voor jou! Binnen een gedreven verkoopteam werk je zelfstandig en proactief aan het verder uitbreiden van ons netwerk van klanten en partners in je eigen regio (binnen Europa). Het succesvol werven van nieuwe klanten en partners heeft voor jou de hoogste prioriteit. Ben jij klaar voor deze internationale uitdaging?

Jouw uitdaging als International Sales Manager

Als International Sales Manager maak je deel uit van ons internationale verkoopteam en ben je werkzaam vanuit Nederland. Je krijgt een (Europese) regio toegewezen waarbij jij verantwoordelijk bent voor de bestaande partners en klanten en het verder uitbouwen van deze relaties. Daarnaast ga je proactief op zoek naar nieuwe partners en klanten binnen jouw regio. Dit doe je door middel van desktoponderzoek, maar ook door het regelmatig bezoeken van deze partners en klanten in het desbetreffende land. Ook bezoek je de nodige beurzen en inventariseer je of klanten/partners bij ons passen. Je kracht ligt in het zelfstandig opbouwen van langdurige zakelijke relaties met zowel partners als klanten binnen de verpakkingsindustrie. Uiteraard werk je hierbij nauw samen met de andere International Sales Managers en word je ondersteund door de afdeling Inside Sales.

Wat bieden wij je als International Sales Manager?

Allereerst een fijne werkomgeving met een open cultuur waarin je gewaardeerd wordt en we met je meedenken. De informele, menselijke sfeer zorgt ervoor dat je je bij ons snel thuisvoelt. Verder kunnen we met trots zeggen dat je komt te werken bij een gezonde en groeiende organisatie met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Tijdens onze barbecue, kerstviering en andere gezellige (team) uitjes krijg je de kans om je collega’s ook buiten het werk te leren kennen. Want dat vinden we ook belangrijk! Naast een marktconform salaris bieden wij jou een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan: 

 • 27 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • Winstafhankelijke uitkering;
 • Pensioenregeling met +/- 50% werkgeversbijdrage;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een leaseauto;
 • Interessante kortingen op onder andere ‘weekendjes weg’ en huishoudelijke apparatuur.

Wie zijn wij?

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. We hebben vestigingen in Nederland, Amerika, Australië en China. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in verschillende sectoren. Zo werken we voor grote multinationals binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de lokale ondernemer.

Vanuit onze Nederlandse vestiging in Malden ontwikkelen en assembleren wij dozen- en tray handling machines. Met ruim 200 betrokken collega’s en een sterk netwerk van partners, regelen we hier vandaan de verkoop en service binnen Europa.


Vereisten

Jouw achtergrond als International Sales Manager

 • Je hebt 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, liefst binnen de verpakkingsindustrie;
 • Ervaring met het verkopen van producten via partners is een pré;
 • Je beschikt over sterke commerciële vaardigheden;
 • Je bent zelfstandig en past je makkelijk aan, aan verschillende culturen;
 • Je bent bereid om ongeveer 40% van je tijd te reizen binnen Europa;
 • Een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal. Een derde Zuid en/of Oost Europese taal is een sterke pré.

Heb jij interesse in deze vacature? Dan komen wij graag in contact met jou!

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met Mascha Koppers-Milder, recruiter, via +31 24 799 8480. Mascha legt je graag uit wat de functie van Service Manager Binnendienst inhoudt en hoe het is om bij ons te werken. Om te solliciteren gebruik je de sollicitatie button. 
of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar