Skip to content

HR meewerkstage (3e jaars)

Malden, Gelderland, NederlandHuman Resources

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende HR-stage in een informele organisatie? Lees dan snel verder! Jouw uitdaging als HR Stagair 

In een team van 4 enthousiaste HR specialisten met ieder hun eigen expertise pak je diverse zaken op. Enerzijds heb je een projectmatige rol in het implementeren/inrichten van ons nieuwe functiehuis. Je gaat in gesprek met de leidinggevenden van diverse afdelingen om zo de competenties te bepalen en de functieprofielen verder vorm te geven. Zo help je ons om doorgroeimogelijkheden inzichtelijk te maken voor de medewerkers. Anderzijds bied je ondersteuning op het gebied van onze personeels- en verzuimadministratie en ondersteun je onze recruiter met het zoeken naar geschikte kandidaten. Ook ga je aan de slag met onze social media op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie/Employer Branding. Daarnaast krijg je een actieve rol in de voorbereiding van studentenmeeloopdagen, stagemarkten en/of open dagen. Heb je nog andere interesses? Deel ze gerust, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Wat bieden wij je als HR Stagair?

  • Een werkomgeving met een informele en open cultuur;
  • Gezellige (team) uitjes zoals een borrel, barbecue en kerstviering;
  • Een goede stagevergoeding;
  • Goede reiskostenvergoeding.

Wie zijn wij?

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. We hebben vestigingen in Nederland, Amerika, Australië en China. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in verschillende sectoren. Zo werken we voor grote multinationals binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de lokale ondernemer.


Vanuit onze Nederlandse vestiging in Malden ontwikkelen en assembleren wij dozen- en tray handling machines. Met ruim 200 betrokken collega’s en een sterk netwerk van partners, regelen we hier vandaan de verkoop en service binnen Europa.

Vereisten

Dit ben jij

  • Je bent proactief en houdt van een uitdaging; 
  • Je bent communicatief vaardig en niet bang om in gesprek te gaan met teamleiders; 
  • Je bent accuraat, nauwkeurig en goed in plannen en organiseren; 
  • Je bent per september 2023 beschikbaar; 
  • Je bent een leuke collega :-)

Heb jij interesse in deze stage ? Dan komen wij graag in contact met jou!

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met Mascha Koppers-Milder, recruiter, via +31247998480, of recruiter@lantech.com. Mascha legt je graag uit wat de afstudeeropdracht inhoudt en hoe het is om bij ons te werken. Om te solliciteren gebruik je de sollicitatie button. 

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar