Skip to content

Hardware Engineer

Malden, Gelderland, Nederland€ 2.883 - € 4.512 per maandengineering

Functieomschrijving

Werken binnen een open en gezellig team, in de assemblage direct resultaat zien van je werkzaamheden én meedenken over kwaliteit en verbeteringen: word jij hier enthousiast van? Lees dan snel onze vacature van Hardware Engineer!


Jouw uitdaging als Hardware Engineer

Als Hardware Engineer werk je zowel zelfstandig als in projectteams (o.a. met je collega’s van mechanical en software engineering) aan het ontwerpen van de elektrische en pneumatische besturing van onze verpakkingsmachines. Als specialist op jouw vakgebied beantwoord je vragen

van collega’s uit de assemblage en de service. Bovendien richt je je op mogelijke verbeteringen om zo het werk (nog) efficiënter in te richten. Zo kijk je bijvoorbeeld naar de mogelijkheid om standaard werk te automatiseren. Verder neem je regelmatig een kijkje in de assemblage om de machines te zien draaien en direct resultaat te zien van je werkzaamheden.

Wat bieden wij je als Hardware Engineer?

Allereerst een fijne werkomgeving met een open cultuur waarin je gewaardeerd wordt en we met je meedenken. De informele, menselijke sfeer zorgt ervoor dat je je bij ons snel thuisvoelt. Verder kunnen we met trots zeggen dat je komt te werken bij een gezonde en groeiende organisatie met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Tijdens onze barbecue, kerstviering en andere gezellige (team) uitjes krijg je de kans om je collega’s ook buiten het werk te leren kennen. Want dat vinden we ook belangrijk! Daarnaast bieden wij jou een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan: 

 • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 2883 en € 4512,- bruto per maand;
 • 27 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • Winstafhankelijke uitkering;
 • Pensioenregeling met +/- 50% werkgeversbijdrage;
 • 8% vakantiegeld;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Interessante kortingen op onder andere ‘weekendjes weg’ en huishoudelijke apparatuur.

Wie zijn wij?

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. We hebben vestigingen in Nederland, Amerika, Australië en China. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in verschillende sectoren. Zo werken we voor grote multinationals binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de lokale ondernemer.


Vanuit onze Nederlandse vestiging in Malden ontwikkelen en assembleren wij dozen- en tray handling machines. Met 200 betrokken collega’s en een sterk netwerk van partners, regelen we hier vandaan de verkoop en service binnen Europa.

Vereisten

Jouw achtergrond als Hardware Engineer

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Een aantal jaren relevante werkervaring;
 • Autocad (electrical) en/of Eplan ervaring is een pré;
 • Teamspirit en een zelfstandige en flexibele werkhouding;
 • Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré. 

Heb jij interesse in deze vacature? Dan komen wij graag in contact met jou!

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met Maartje van Berkum, recruiter, via +31 6 83517039, of recruiter@lantech.com. Maartje legt je graag uit wat de functie van Hardware Engineer inhoudt en hoe het is om bij ons te werken. Om te solliciteren gebruik je de sollicitatie button.
of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar