Skip to content

Elektromonteur Paneelbouw

Nijmegen, Gelderland, NederlandAssemblage

Functieomschrijving


Ben jij een leergierige elektromonteur en ben je op zoek naar een baan met veel afwisseling en leuke collega’s? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.Jouw uitdaging als Elektromonteur Paneelbouw

Als panelenbouwer ga je samen met je team aan de slag met het bouwen van de panelen voor onze verpakkingsmachines. Daarbij neem je ook het aansluiten, testen en het oplossen vaneventuele storingen voor je rekening. Je krijgt dagelijks met diverse (klant specifieke) panelen te maken, waardoor geen dag hetzelfde is. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de panelen van de beste kwaliteit zijn en dat deze op tijd af zijn. Zie je iets wat anders of beter kan? Dan pakken we dit samen op zodat ons proces iedere dag weer scherper wordt.Wat bieden wij je als Elektromonteur Paneelbouw?

Allereerst een fijne werkomgeving met een open cultuur waarin je gewaardeerd wordt en we met je meedenken. De informele, menselijke sfeer zorgt ervoor dat je je bij ons snel thuisvoelt. Verder kunnen we met trots zeggen dat je komt te werken bij een gezonde en groeiende organisatie met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Tijdens onze barbecue, kerstviering en andere gezellige (team) uitjes krijg je de kans om je collega’s ook buiten het werk te leren kennen. Want dat vinden we ook belangrijk! Naast een marktconform salaris bieden wij jou een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan: 

 • 27 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • Winstafhankelijke uitkering;
 • Pensioenregeling met +/- 50% werkgeversbijdrage;
 • 8% vakantiegeld;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Interessante kortingen op onder andere ‘weekendjes weg’ en huishoudelijke apparatuur.

Wie zijn wij?

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. We hebben vestigingen in Nederland, Amerika, Australië en China. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in verschillende sectoren. Zo werken we voor grote multinationals binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de lokale ondernemer.


Vanuit onze Nederlandse vestiging in Malden ontwikkelen en assembleren wij dozen- en tray handling machines. Met ruim 200 betrokken collega’s en een sterk netwerk van partners, regelen we hier vandaan de verkoop en service binnen Europa.


Vereisten

Jouw achtergrond als Elektromonteur Paneelbouw

 • Een technische opleiding Elektrotechniek op LBO of MBO niveau;
 • Enkele jaren relevante werkervaring in de machinebouw;
 • Ervaring in het lezen van elektrische schema’s en in het monteren van besturingspanelen;
 • Je bent spontaan, flexibel en leergierig en toont eigen initiatief;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré.

Heb jij interesse in deze vacature? Dan komen wij graag in contact met jou!

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met Mascha Koppers-Milder, recruiter, via +31 24 799 8480. Mascha legt je graag uit wat de functie van Elektromonteur Paneelbouw inhoudt en hoe het is om bij ons te werken. Om te solliciteren gebruik je de sollicitatie button. 

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar