Overslaan naar content

Assemblagemonteur

Op locatie
  • Malden, Gelderland, Nederland
€ 2.600 - € 3.730 per maandAssemblage

Functieomschrijving

Lantech is op zoek naar zowel starters als ervaren monteurs voor meerdere posities binnen ons bedrijf. Heb jij affiniteit met techniek, maar geen gerichte opleiding? Geen zorgen, we moedigen je aan om te solliciteren. 

Als jij enthousiast bent over techniek en graag deel wilt uitmaken van ons team, dan horen we graag van je. Solliciteer vandaag nog en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe monteur!


Jouw uitdaging als Assemblagemonteur

Als assemblagemonteur ga je samen met je team aan de slag met het bouwen en aansluiten van onze verpakkingsmachines. Denk hierbij onder andere aan machines die dozen/trays uitvouwen, zodat deze verpakt kunnen worden met producten. Je werkt hierbij volgens het ‘lean’ principe. Samen met je collega’s zorg je er voor dat de machines van de beste kwaliteit zijn en dat deze op tijd af zijn. Zie je iets wat anders of beter kan? Dan pakken we dit samen op zodat ons proces iedere dag weer scherper wordt.

Wat bieden wij je als Assemblagemonteur?

Allereerst een fijne werkomgeving met een open cultuur waarin je gewaardeerd wordt en we met je meedenken. De informele, menselijke sfeer zorgt ervoor dat je je bij ons snel thuisvoelt. Verder kunnen we met trots zeggen dat je komt te werken bij een gezonde en groeiende organisatie met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Tijdens onze barbecue, kerstviering en andere gezellige (team) uitjes krijg je de kans om je collega’s ook buiten het werk te leren kennen. Want dat vinden we ook belangrijk! Daarnaast bieden wij jou een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan: 

  • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 2600,- en € 3730,- bruto per maand;
  • 27 vakantiedagen;
  • 13 adv-dagen;
  • Winstafhankelijke uitkering;
  • Pensioenregeling met +/- 50% werkgeversbijdrage;
  • 8% vakantiegeld;
  • Goede reiskostenvergoeding;
  • Interessante kortingen op onder andere ‘weekendjes weg’ en huishoudelijke apparatuur.

Wie zijn wij?

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. We hebben vestigingen in Nederland, Amerika, Australië en China. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in verschillende sectoren. Zo werken we voor grote multinationals binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de lokale ondernemer.

Vanuit onze Nederlandse vestiging in Malden ontwikkelen en assembleren wij dozen- en tray handling machines. Met ruim 230 betrokken collega’s en een sterk netwerk van partners, regelen we hier vandaan de verkoop en service binnen Europa.


Vereisten

Jouw achtergrond als Assemblagemonteur

Een technische opleiding op LBO of MBO niveau of je bent in je vrije tijd met techniek bezig;

Meerdere jaren relevante werkervaring in de techniek;

Je bent zelfstandig en toont eigen initiatief;

Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré.


Heb jij interesse in deze vacature? Dan komen wij graag in contact met jou!

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met Maartje van Berkum, recruiter, via 06 83517039. Maartje legt je graag uit wat de functie van Assemblagemonteur inhoudt en hoe het is om bij ons te werken. Om te solliciteren gebruik je de sollicitatie button. 
of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar