Teamleider Logistiek

Functieomschrijving

Als Teamleider Logistiek van onze groeiende organisatie ligt jouw belangrijkste uitdaging in het optimaliseren van de logistieke processen.‘Lean’ zit in ons DNA en als Teamleider Logistiek pas je deze principes feilloos toe. Zie je dit als een mooie uitdaging én ben je een natuurlijk leider die samenwerking hoog in het vaandel heeft staan? Dan zijn we op zoek naar jou!


Jouw uitdaging als Teamleider Logistiek
Als Teamleider Logistiek ben je eindverantwoordelijk voor het hele logistieke proces. Samen met onze Coördinatoren Logistiek en Expeditie zorg je ervoor dat het team (12 fte) optimaal presteert en dat je de gestelde doelen behaald. Denk hierbij onder andere aan het aanleveren van de juiste materialen op het juiste moment ten behoeve van de assemblage en de afdeling service. Ook de juiste inrichting en optimalisatie van het artikelenbestand op basis van Lean management is een van je verantwoordelijkheden. Je bent continu op zoek naar verbeter mogelijkheden binnen de logistieke processen. Hierin handel je proactief en zoek je de samenwerking op. Je houdt korte lijnen met de Teamleider Inkoop en rapporteert aan de Site Manager.

Wat bieden wij je als Teamleider Logistiek?

Allereerst een fijne werkomgeving met een open cultuur waarin je gewaardeerd wordt en we met je meedenken. De informele, menselijke sfeer zorgt ervoor dat je je bij ons snel thuisvoelt. Verder kunnen we met trots zeggen dat je komt te werken bij een gezonde en groeiende organisatie met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Tijdens onze barbecue, kerstviering en andere gezellige (team) uitjes krijg je de kans om je collega’s ook buiten het werk te leren kennen.  Want dat vinden we ook belangrijk! Naast een marktconform salaris bieden wij jou een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan: 

 • 27 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • Winstafhankelijke uitkering;
 • Pensioenregeling met +/- 50% werkgeversbijdrage;
 • 8% vakantiegeld;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Collectieve ziektekostenverzekering;
 • Interessante kortingen op onder andere ‘weekendjes weg’ en huishoudelijke apparatuur.


Wie zijn wij?

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. We hebben vestigingen in Nederland, Amerika, Australië en China. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in verschillende sectoren. Zo werken we voor grote multinationals binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de lokale ondernemer.


Vanuit onze Nederlandse vestiging in Malden ontwikkelen en assembleren wij dozen- en tray handling machines. Met 200 betrokken collega’s en een sterk netwerk van partners, regelen we hier vandaan de verkoop en service binnen Europa.

Functievereisten

Jouw achtergrond als Teamleider Logistiek

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt een aantal jaren relevante werkervaring; 
 • Je hebt kennis van én ervaring met logistieke processen/supply chain management en ‘lean’;
 • Kennis en ervaring met veranderingsprocessen in een draaiende operatie.
 • Je hebt leidinggevende capaciteiten, bent commercieel en resultaatgericht en bent goed in staat om draagvlak te creëren;
 • Affiniteit met techniek is een pré;
 • Kennis van en ervaring met ERP/ Warehouse management systemen;
 • Een goede beheersing van de Engelse taal. 

Heb jij interesse in deze vacature? Dan komen wij graag in contact met jou!

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met Mascha Koppers-Milder, recruiter, via +31 24 799 8480. Mascha legt je graag uit wat de functie van Teamleider Logistiek inhoudt en hoe het is om bij ons te werken. Om te solliciteren gebruik je de sollicitatie button. 


In verband met de huidige (corona) situatie zal het sollicitatiegesprek via zoom plaatsvinden.