Logistiek Medewerker Parts

Functieomschrijving

Ben jij een energieke logistiek medewerker en wil je graag onderdeel zijn van een leuk en divers team waarin je lekker bezig kunt zijn? Lees dan snel verder en ontdek hoe jouw dag er bij ons uit zou zien!

Jouw uitdaging als Logistiek Medewerker Parts

Als Logistiek Medewerker Parts heb je een divers takenpakket. Zo ben je onder andere bezig met het picken en verpakken van de onderdelen die verstuurd worden naar klanten of bestemd zijn voor onze eigen service organisatie. Het gaat hierbij om onderdelen voor onze machines. Ook de administratieve verwerking zoals het maken van de verzendpapieren en verzendlabels hiervan pak je op. Andere taken die bij deze veelzijdige functie horen zijn: het verwerken van retour materialen van de service organisatie, het aanvullen van benodigdheden voor de onderdelen verzending, melden van manco’s en het verzenden van documenten en retouren aan leveranciers. Ook bestaat er de mogelijkheid dat je bij drukte gaat ondersteunen in het algemene magazijn. Denk dan bijvoorbeeld aan het het ontvangen en controleren van inkomende goederen en het opslaan hiervan.

Wat bieden wij je als Logistiek Medewerker Parts?
Allereerst een fijne werkomgeving met een open cultuur waarin je gewaardeerd wordt en we met je meedenken. De informele, menselijke sfeer zorgt ervoor dat je je bij ons snel thuisvoelt. Verder kunnen we met trots zeggen dat je komt te werken bij een gezonde en groeiende organisatie met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Tijdens onze barbecue, kerstviering en andere gezellige (team) uitjes krijg je de kans om je collega’s ook buiten het werk te leren kennen.  Want dat vinden we ook belangrijk! Naast een marktconform salaris bieden wij jou een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan: 

 • 27 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • Winstafhankelijke uitkering;
 • Pensioenregeling met +/- 50% werkgeversbijdrage;
 • 8% vakantiegeld;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Collectieve ziektekostenverzekering;
 • Interessante kortingen op onder andere ‘weekendjes weg’ en huishoudelijke apparatuur.

Wie zijn wij?

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. We hebben vestigingen in Nederland, Amerika, Australië en China. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in verschillende sectoren. Zo werken we voor grote multinationals binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de lokale ondernemer.


Vanuit onze Nederlandse vestiging in Malden ontwikkelen en assembleren wij dozen- en tray handling machines. Met ruim 200 betrokken collega’s en een sterk netwerk van partners, regelen we hier vandaan de verkoop en service binnen Europa.


Functievereisten

Jouw achtergrond als Logistiek Medewerker Parts

 • Je beschikt over een LBO+/MBO werk- en denkniveau. Bijvoorbeeld verkregen door een opleiding in de richting van logistiek medewerker;
 • Ervaring in een vergelijkbare functie;
 • In het bezit van een geldig hef- en reachtruck certificaat, of bereid deze te halen;
 • Inzicht in logistieke processen en verbetermogelijkheden;
 • Je kan goed overweg met MS office;
 • Je bent een energiek persoon met een flexibele instelling.

Heb jij interesse in deze vacature? Dan komen wij graag in contact met jou!

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met Mascha Koppers-Milder, recruiter, via +31 24 799 8480. Mascha legt je graag uit wat de functie van Logistiek Medewerker Parts inhoudt en hoe het is om bij ons te werken. Om te solliciteren gebruik je de sollicitatie button.